Komfort klíma

Bankok, szállodák, kulturális és oktatási létesítmények klimatizálása split, multi-split vagy központi klímaberendezésekkel.

Kategória:

Bankok, szállodák, kulturális és oktatási létesítmények klimatizálása split, multi-split vagy központi klímaberendezésekkel.

Komfort terek klimatizálásánál az elsődleges szempont, a bent tartózkodó személyek komfortjának fenntartása. A szükséges levegő paramétereket például az MSZ CR 1752 szabvány tartalmazza.

Komfort terek klimatizálása történhet egyszerű split vagy fan-coil berendezéssel, ahol csak a levegő hőmérsékletét állítják be. Friss levegőt a nyílászárókon keresztül juttatják be.

Optimális és energiahatékony megoldás a központi klímagép telepítése, mely gondoskodik a megfelelő frisslevegő mennyiségéről is. Ebben az esetben kezelt levegőt juttatunk be a térbe, mely egyidejűleg szállítja el a hő és nedvesség terhelést, úgy hogy nem okoz diszkomfort érzetet. A levegő befúvása speciális anemosztátokon keresztül történik.

A tervezéstől az üzemeltetéséig mindenben állunk az ügyfelek rendelkezésére. Tervezés során méretezzük a frisslevegő mennyiségét és a hőterhelést, kiválasztjuk a légvezetési rendszert és a hozzá tartozó megfelelő anemosztátokat. A kivitelezés során a széles beszállítói hálózatnak köszönhetően a legjobb anyagárakkal dolgozunk, szakértő szerelőink a munkát magas minőségben végzik el. Az üzemeltetés során ügyelünk a gazdaságos működtetésre és a berendezések élettartamának megőrzésére. A rendszeres karbantartással megelőzhetőek a leállások, hibák, balesetek.